Srbské rizoto Richarda Nováka

Vepřové maso Doba přípravy: 45 min 1 názor

Vepřové maso Doba přípravy: 45 min 1 názor

Suroviny 2 porce

1 rajče
1 lžíce mleté papriky
2 nakládané okurky
1 cibule (střední)
2 mrkve
1 hrst mraženého hrášku
50 g strouhaného Eidamu
2 lžíce oleje
1 kapie
1 hrnek dlouhozrnné rýže
200 g vepřové plece
podle chuti
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata, papriku, mrkev a maso na kostičky. Hrášek propereme a vše osolíme a opepříme.

  2. Do hrnce nalijeme dva hrnky vody, osolíme a přidáme rýži. Vaříme dle návodu.

  3. Mezitím na pánvi rozpálíme olej a osmahneme krátce cibulku. Přidáme maso, necháme zatáhnout, po chvíli zaprášíme sladkou paprikou a pod pokličkou dusíme se zeleninou na mírném plameni do úplného změknutí.

  4. Poté veškeré ingredience opatrně promícháme dohromady. Srbské rizoto podáváme sypané strouhaným sýrem a s nakládanou okurkou.

Komentáře k receptu Srbské rizoto Richarda Nováka

Tématické fráze: srbské rizoto srbské rizoto recept srbské rizoto se sýrem srbske rizoto s z krkovice srbské vepřové rizoto sypané sýrem srbske nakladane maso recepty srbské rizoto z panve srbske rizoto se se sýrem srbské rizoto sypané se sýrem recepty srpské rizoto sypané se sýrem srbské rizoto sypané sýrem srbské vepřové rizoto sypané eidamem, recept srbské rizoto rizoto srbske srbské rizoto sypané sýrem, okurek srbské rizoto hovezi