Pracny podle Karla Gotta
Milujete koledu Bílé Vánoce od Karla Gotta? Určitě by se k ní hodilo toto cukroví. Pracny patří mezi tradiční cukroví, které zdobily vánoční stoly i našich prababiček. Jsou snadné, rychlé a rozplývají se na jazyku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 999 kJ / 5 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,03 g |
Tuky | 296,07 g |
Vláknina | 37,80 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 658,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pracny podle Karla Gotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4Wr
Moje poznámka
Pracny podle Karla Gotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4Wr
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 1 hodinou
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 5 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 12 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 13 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 13 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 14 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 15 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 16 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 18 hodinami
Tématické fráze:
medvědí pracny karlu gottovi
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
ořechy mleté,
vejce,
kůra citronová,
kakao
Komentáře (8)
No, někteří prý jsou ješitní
Jj, u tmavého lineckého to dělám stejně
...jen si nechávám v lednici kousek světlého těsta od předchozího pečení
Vám to jistě nemusím tak složitě popisovat, ale některé mladé kuchařce by se tento způsob mohl hodit
Mistr teplotu nenapsal?