Pracny podle Karla Gotta
Milujete koledu Bílé Vánoce od Karla Gotta? Určitě by se k ní hodilo toto cukroví. Pracny patří mezi tradiční cukroví, které zdobily vánoční stoly i našich prababiček. Jsou snadné, rychlé a rozplývají se na jazyku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 999 kJ / 5 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,03 g |
Tuky | 296,07 g |
Vláknina | 37,80 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 658,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pracny podle Karla Gotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4Wr
Moje poznámka
Pracny podle Karla Gotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4Wr
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 19 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 21 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 29 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 1 hodinou
Bublanina II
Frana74 před 2 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
medvědí pracny karlu gottovi
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
ořechy mleté,
vejce,
kůra citronová,
kakao
Komentáře (6)
No, někteří prý jsou ješitní
Jj, u tmavého lineckého to dělám stejně
...jen si nechávám v lednici kousek světlého těsta od předchozího pečení
Vám to jistě nemusím tak složitě popisovat, ale některé mladé kuchařce by se tento způsob mohl hodit
Mistr teplotu nenapsal?