Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Banánový beránek

Tradičního velikonočního beránka peče každá hospodyně podle svého osvědčeného receptu. Hledáte-li netradiční chuť, sáhněte po zralém banánu a zapracujte jej do těsta. Šlehačkovému těstu tak dodá exotický nádech.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

12. 4. 2022 14:24

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 122 kJ / 3 375 kcal
Bílkoviny64,66 g
Tuky160,75 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 498 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy412,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 4. 2022 07:00

:-):yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, vejce, smetana ke šlehání, prášek do pečiva, banán

TopRecepty.cz

Banánový beránek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LMjg