Pomazánka z uzeného lososa Top
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 432 kJ / 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,50 g |
Tuky | 19,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Vše začneme šlehat a podle hustoty po lžících přidáváme zakysanou smetanu. Podle chuti dosolíme,opepříme a zakápneme citronem. Pokud jsme spokojeni s konzistencí a chutí, tak můžeme dále tvořit dle vlastní fantazie. Krok 3: Na veku, plátky rohlíků nebo na kolečka upečená z listového těsta, po namazání naaranžujeme
námi libovolně pokrájeného uzeného lososa, lžičkou položíme oříšek plnotučné zakysanky, snítku kopru a kdo má rád - jako já - přidá lehkou půl lžičku černého kaviáru.
Zveřejněno 30. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z uzeného lososa Top
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0kj
Moje poznámka
Pomazánka z uzeného lososa Top
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0kj
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 17 minutami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 52 minutami
Segedínský guláš
Kajkajak před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 11 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 12 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 13 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 13 hodinami
Suroviny:
losos uzený,
pomazánkové máslo,
smetana zakysaná,
kopr,
sůl,
pepř bílý,
citron
Komentáře (4)