Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 908 kJ / 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,79 g |
Tuky | 11,97 g |
Vláknina | 4,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 21,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna se zeleninou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G157
Moje poznámka
Kuřecí stehna se zeleninou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G157
Nejnovější recepty
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 5 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno před 20 hodinami
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno 22. 5. 2025 11:37
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno 22. 5. 2025 10:03
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno 22. 5. 2025 08:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
Standby před 1 hodinou
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 2 hodinami
Buchty na páře
janatka před 2 hodinami
Bábovka tvarohová
nicolxqe před 3 hodinami
Cibulačka po česku
Fitulka před 4 hodinami
Domácí rohlíky z majonézového těsta
janatka před 5 hodinami
Bageta / ciabatta
tecka před 5 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
panilek před 6 hodinami
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 13 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
směs zeleninová mražená,
cibule,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř,
olej slunečnicový,
víno bílé
Komentáře (17)
Bych něco napsala, ale jako moderátorka nemůžu
No chápu ale, že KAŽDÁ LIŠKA CHVÁLÍ SVŮJ OCAS, že
Mně v receptu spíš zarazilo použití 400 ml vína v malém uzavřeném prostoru remosky, když každý kuchař u použití vína píše (říká), že víno pořádně zredukujeme. Kuře pustí hromadu šťávy, mražená zelenina také trochu, k tomu skoro půl litru vína vína, které šťávu pouze zředí a nedochutí...
Nemyslím si, že bude zásadní rozdíl v chuti, aspoň ne v tomto receptu. Ano - nikdy bych nepoužila mrazenou třeba jako základ svíčkove, protože ten základ prostě chce čerstvou....
Autorka sice dřív nekomunikovala, ale teď ano.
Něco mi uteklo? Třeba to, že tu máme nové móresy a "necháváme lidi umlčovat"? Nejdříve jste pod recepty na dotazy nereagovala ani tehdy, když to bylo třeba a teď na normální poznámku reagujete takto
My dva určitě ano, však víte, že se nám tu už vyčítalo, že jsme jedna parta!
Dámy ráčejí být jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet
No obávám se, že my tři bychom si mohli podat ruce, že