Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehna se zeleninou v remosce

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

13. 5. 2021 20:22

Suroviny

Porce: 4+

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 908 kJ / 456 kcal
Bílkoviny1,79 g
Tuky11,97 g
Vláknina4,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 354 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy21,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

17. 5. 2021 10:27

casino: to je definitivní koruna v této diskusi...:omg::omg:
Bych něco napsala, ale jako moderátorka nemůžu;-)

casino casino

17. 5. 2021 09:48

Já bych použil třeba i HALALI :-)
No chápu ale, že KAŽDÁ LIŠKA CHVÁLÍ SVŮJ OCAS, že :-8

Dajda Dajda

17. 5. 2021 07:18

Eja57: Taky to nechápu. Člověk by se neměl brát tak vážně, zvláště když jde o něco, co by mělo přispívat spíše k relaxu a pohodě, jako je výměna receptů a pokec nad nimi. Mohlo by se pak stát, že o ten pokec by už nemusel mít nikdo zájem......

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

16. 5. 2021 11:00

cathleen: ¨Díky za názor, vína jsem tam asi dala víc než bylo nutno, ale i tak to chutnalo dobře. Děkuji :-K

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 5. 2021 10:20

Eja57: souhlasím :-) i když na počátku byla jen lehce udivená a nevinná otázka, proč mraženou zeleninu (která ani odpověď nepotřebovala) - každý to máme nastaveno jinak, i podle dostupnosti obchodu...
Mně v receptu spíš zarazilo použití 400 ml vína v malém uzavřeném prostoru remosky, když každý kuchař u použití vína píše (říká), že víno pořádně zredukujeme. Kuře pustí hromadu šťávy, mražená zelenina také trochu, k tomu skoro půl litru vína vína, které šťávu pouze zředí a nedochutí...

Eja57 Eja57

15. 5. 2021 12:09

:-O dle mne naprosto ok recept, tak proč kolem takové dusno? Mražena kořenova zelenina od kvalitního výrobce...Proc ne? Pokud potřebuji menší množství? V hypersupermarketu já osobně zeleninu nekupuji, kvalita mi nevyhovuje.
Nemyslím si, že bude zásadní rozdíl v chuti, aspoň ne v tomto receptu. Ano - nikdy bych nepoužila mrazenou třeba jako základ svíčkove, protože ten základ prostě chce čerstvou....
Autorka sice dřív nekomunikovala, ale teď ano.

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 5. 2021 16:34

Lenka Škulinová: .....už jednou jsem Vás musela nechat zastavit, tak prosím!...
Něco mi uteklo? Třeba to, že tu máme nové móresy a "necháváme lidi umlčovat"? Nejdříve jste pod recepty na dotazy nereagovala ani tehdy, když to bylo třeba a teď na normální poznámku reagujete takto:-?

Dajda Dajda

14. 5. 2021 11:16

casino: Milé casino, Váš nadhled je osvěžující! :yes::yes::yes:
My dva určitě ano, však víte, že se nám tu už vyčítalo, že jsme jedna parta! :-D

casino casino

14. 5. 2021 11:03

Dajda: Lenka Škulinová:
Dámy ráčejí být jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet ;-)
No obávám se, že my tři bychom si mohli podat ruce, že :-D

Dajda Dajda

14. 5. 2021 08:52

Lenka Škulinová: :-D

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

14. 5. 2021 08:30

Dajda: Komentáře k receptu ano, ale poučování o tom co jsme kdy mohli či nemohli mi přijdou přes čáru a ne k receptu. Prosím přestaňte mi pod recept psát o tom co jsme si nemohli dovolit, stačí naspat, že byste použila čerstvou zeleninu, já zvolila jiný způsob, vše ostatní si odpusťte, už jednou jsem Vás musela nechat zastavit, tak prosím!:-//

Dajda Dajda

14. 5. 2021 08:24

Dovolila jsem si napsat slušný komentář do rubriky, která je pro komentáře vyhrazená - jsou jich tu stovky, tisíce, možná desetitisíce a nikdo nikoho nezastavuje. Nchápu, proč bych vám měla psát soukromé maily? Vyjádřila jsem se k receptu, jak bych ho vylepšila, na tom není nic neslušného. Třeba bude můj názor někoho inspirovat. Vám přeju hezký den! :-)

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

14. 5. 2021 08:02

Dajda: Prposím, nezačínejte zas. Chcete-li se opětovně nesmyslně dohadovat jako minule, kdy Vás musel zastavit redaktor, tak mějte alespoň tu slušnost mi napsat do soukromé zprávy a ne pod recept. opravdu bych to ocenila. Děkuji.

Dajda Dajda

14. 5. 2021 07:47

Lenka Škulinová: Proč ne? Je to dobrá inspirace, jak upéci kuře zase jinak, ale se zmrazenou zeleninou určitě ne. Ty doby, kdy jsme byli rádi, že máme alespoň ji, jsou už dávno pryč. I když i tehdy se na podzim ukládala kořenová zelenina na zimu, zmrazená se moc nepoužívala. Dneska, pokud nežijete na samotě u lesa, si můžete kdykoliv koupit zeleninu čerstvou. Třeba ne právě na farmářských trzích, ale v mnoha supermarketech určitě a je to dobrá čerstvá zelenina, tak proč používat zmrazenou? Vím, že čistit kořenovou zeleninu není zrovna povznášející činnost, ale těch 35 deka je sotva jedna mrkev, jedna petržel a kousek celeru, to taková práce není. Ta čerstvá zelenina dá úplně jinou chuť a dobře nahradí i tu bujónovou kostku. ;-)

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

14. 5. 2021 06:57

Dajda: Tak si to tak udělejte :-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno kuřecí, směs zeleninová mražená, cibule, bujón zeleninový, sůl, pepř, olej slunečnicový, víno bílé

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna se zeleninou v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G157