Suroviny pro 10 kusů
10kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 458 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,08 g |
Postup přípravy
Na každý plátek navrstvíme nastrouhaný salám, přidáme měsíček vajíčka, kousek nakládané okurky, malý kousek papriky a půl lžičky majonézy. Ozdobíme lístkem petrželky. Krok 2: 2) Na plátky veky potřené salátem bramborovým nebo vajíčkovým položíme 2-3 tenké plátky zrajícího sýru. Ozdobíme čerstvou okurkou, ředkvičkou a lístkem petrželky.
Zveřejněno 17. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Moje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 13 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 16 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno 23. 5. 2025 06:50
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
76alena před 38 minutami
Čočka na česneku a cibulce
PeterNorw před 7 hodinami
Rajská polévka III
Stup_d před 11 hodinami
Kakaové cookies
Ashelin před 14 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 16 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 16 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 16 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 16 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 18 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 20 hodinami
Suroviny:
veka,
salám šunkový,
vejce,
okurky sterilované,
paprika čerstvá červená,
majonéza,
petrželka,
veka,
sýr president,
okurka čerstvá,
ředkvičky,
petrželka
Komentáře (8)
...ale zdenka.s: si s pravděpodobností hraničící s jistotou plete kudrnku s hladkolistou petrželkou
No, u Paukerta by kudrnku nepoužili..., leč po únoru 48 se většinou ze známých důvodů používala zhovadile všude možně, ale hosté ji většinou nechávali na tácku a doma nepoužívali ani k přízdobě vůbec...
...a ti otrlejší snad jen v případě, že bylo třeba odřít povlak z jazyka