Suroviny pro 10 kusů
10kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 458 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,08 g |
Postup přípravy
Na každý plátek navrstvíme nastrouhaný salám, přidáme měsíček vajíčka, kousek nakládané okurky, malý kousek papriky a půl lžičky majonézy. Ozdobíme lístkem petrželky. Krok 2: 2) Na plátky veky potřené salátem bramborovým nebo vajíčkovým položíme 2-3 tenké plátky zrajícího sýru. Ozdobíme čerstvou okurkou, ředkvičkou a lístkem petrželky.
Zveřejněno 17. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Moje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 3 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 14 minutami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 17 minutami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 2 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 3 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 4 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Iwisek před 4 hodinami
Suroviny:
veka,
salám šunkový,
vejce,
okurky sterilované,
paprika čerstvá červená,
majonéza,
petrželka,
veka,
sýr president,
okurka čerstvá,
ředkvičky,
petrželka
Komentáře (8)
...ale zdenka.s: si s pravděpodobností hraničící s jistotou plete kudrnku s hladkolistou petrželkou
No, u Paukerta by kudrnku nepoužili..., leč po únoru 48 se většinou ze známých důvodů používala zhovadile všude možně, ale hosté ji většinou nechávali na tácku a doma nepoužívali ani k přízdobě vůbec...
...a ti otrlejší snad jen v případě, že bylo třeba odřít povlak z jazyka