Suroviny pro 10 kusů
10kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 458 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,08 g |
Postup přípravy
Na každý plátek navrstvíme nastrouhaný salám, přidáme měsíček vajíčka, kousek nakládané okurky, malý kousek papriky a půl lžičky majonézy. Ozdobíme lístkem petrželky. Krok 2: 2) Na plátky veky potřené salátem bramborovým nebo vajíčkovým položíme 2-3 tenké plátky zrajícího sýru. Ozdobíme čerstvou okurkou, ředkvičkou a lístkem petrželky.
Zveřejněno 17. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Moje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 51 minutami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 13 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 9 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 9 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 9 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 11 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 11 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 12 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 12 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 12 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 13 hodinami
Suroviny:
veka,
salám šunkový,
vejce,
okurky sterilované,
paprika čerstvá červená,
majonéza,
petrželka,
veka,
sýr president,
okurka čerstvá,
ředkvičky,
petrželka
Komentáře (8)
...ale zdenka.s: si s pravděpodobností hraničící s jistotou plete kudrnku s hladkolistou petrželkou
No, u Paukerta by kudrnku nepoužili..., leč po únoru 48 se většinou ze známých důvodů používala zhovadile všude možně, ale hosté ji většinou nechávali na tácku a doma nepoužívali ani k přízdobě vůbec...
...a ti otrlejší snad jen v případě, že bylo třeba odřít povlak z jazyka