Štikozubec pečený v pečence na bramborách
Výborný štikozubec, připravený v pečence je ideální, když zrovna nemáte čas, ale chcete si pochutnat na dobrém jídle. Všechny suroviny jen snadno naskládáte do pečenky a zapnete. Rychlé a lahodné jídlo máte do 60 minut na stole a s minimem nádobí a nepořádku.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Štikozubec pečený v pečence na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xkr0
Moje poznámka
					
				
Štikozubec pečený v pečence na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xkr0
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 26 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Suroviny:
						
							štikozubec, 
						
						
							brambory, 
						
						
							olej, 
						
						
							voda, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							máslo, 
						
						
							petrželka zelená
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (4)