Obalený květák z remosky
Rádi byste si dali smažený květák, ale nedělá vám dobře smažené jídlo? Upečte ho v remosce. Růžičky květáku stačí namočit do těstíčka a obalit ve strouhance. Pak jen vložíte do remosky na pečicí papír a za půl hodinky je hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalený květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5oM
Moje poznámka
Obalený květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5oM
Nejnovější recepty
Fazolová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 6 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 12 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 3 hodinami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 4 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 4 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 4 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 4 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 4 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 5 hodinami
Klasické palačinky
KladiKIK před 5 hodinami
Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
wimra před 5 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
olej,
strouhanka
Komentáře (2)