Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obalený lilek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

29. 4. 2013 16:21

Suroviny

Porce: dle strávníků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že to je recept šup-šup, ale vkládám spíš jen na připomenutí, co dobrého uvařit. Je to pochoutka, chuťově mě připomíná obalené žampiony.

Snad mě za ten recept neukamenujete. Přejí dobrou chuť a hezký den.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino casino

16. 5. 2016 14:23

Jarmila:
No, nevím co je na smaženém lilku "zdravého" a "lehkého"... :-)

Pocení lilku:
Když lilek SMAŽÍM, tak ho předem nasolím a nechám pustit vodu, neb nevypocený baklažán je po smažení tukem více napitý, ba přímo až nachlastaný;-(

Jarmila

16. 5. 2016 08:22

Dívala jsem se, co udělat, aby to bylo zdravé a ne příliš syté. Manžel je po nemoci a tak bych ráda něco lehčího. Padl mi do oka Váš recept a tak si zaběhnu pro lilek a udělám ho na večeři. Už se těším, jistě to bude pochoutka. Dělám kde co, ale lilek jsem nějak opomíjela. Budu mít další dobrotu do seznamu. Děkuji

savlinka savlinka

24. 2. 2015 18:41

radiator:Jé moc děkuji za fotečku:yes:Je to dobrý nápad s tím česnekem:yes:

radiator radiator

24. 2. 2015 15:01

Jani, dnes jsem dělala lilek podle tvého receptu;-), jen jsem ho ještě po vypocení potřela lehce z obou stran propasírovaným česnekem a pak obalila v trojobalu. Přidávám foto.

Porada

30. 4. 2013 20:28

Rebeko,opožděně Vám musím poděkovat.:-K:-8

xjurny xjurny

30. 4. 2013 12:36

Co se týče vyhledávání, tak používat by se mělo. Na druhou stranu uznávám, že někdy není 100% funkční a zejména noví návštěvníci s ním mají problémy.

Pokud je recept podobný nějakému jinému receptu, ale je hezky napsaný, má pěknou fotku, tak proti němu nic nemáme.

A poslední věc, diskuze pod tímto receptem odbíhá od tématu, další nesouvisející příspěvky budu mazat :-!. Děkuji za pochopení.

pipre pipre

30. 4. 2013 08:35

zizala: Přiznám se, že když jsem ho poprvé dělala já, tak jsem také nenechala potit, ale to proto, že jsem si na to vzpomněla pozdě, až se smažil :-D:-D A byl výborný. Ale byl také pevný, tak asi to bylo tím.

zizala zizala

30. 4. 2013 08:26

pipre: Opravdu čerstvý, hodně pevný lilek vypotit nenechávám. Unavenější kusy by se asi měly, ale ty nekupuju ;-)

pipre pipre

30. 4. 2013 08:10

Smažený lilek jsem dělala a chutnal mi :yes: Jenže já poslední dobou smažená jídla nejím, což je ovšem jen můj problém;-)
Četla jsem, že některé lilky se musí nechat po nasolení vypotit, že jsou jinak hořké, ale ty novější odrůdy už není potřeba nechat potit. Jenže jak poznat, který je třeba nechat vypotit a který ne?:-):yes:+

tejaja tejaja

29. 4. 2013 17:39

spagetka: Laďka, u nás som baklažány v obchode prezreté fakt nevidela, sú pekné mladé plody...

spagetka spagetka

29. 4. 2013 17:26

tejaja: teri, třeba máte lepší kontrolu v obchodech, já naštěstí starý lilek poznám - poklep, slupka apod., ale fakt se to míchá, bohužel....

savlinka savlinka

29. 4. 2013 17:24

tejaja:TERI ani já né..je vždy moc dobrý:yes::yes:

tejaja tejaja

29. 4. 2013 17:24

Horké môťu byť občas staré prezreté plody, čo sa teraz nestáva, v obchode sú vždy mladé plody, ešte nikdy som baklažán horký namala.;-)

spagetka spagetka

29. 4. 2013 17:19

Já nevím, na vypocení jsou různé názory, ale je fakt, že teď už "nevypocuju" a hořké jsem to nikdy neměla.

tejaja tejaja

29. 4. 2013 17:16

Nadja: tiež nikdy nenechávam potiť, žiadnu zeleninu, príde mi škoda vyhadzovať uvoľnené minerály, ja ich radšej spapám :-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: baklažán recepty co uvařit z lilku lilek recept top recepty lilek jak uvařit lilek dobrý recept na smažený lilek dobrý recept na lilek recept z lilku lilek recepty jak použít lilek lílek recepty na lilek recepty lilek co uvařit z baklažánu čerstvý lilek lilek jinak top.recepty-lilek uvařit lilek lilek recepty s kus kusem lilek top recepty

Suroviny: lilek, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, sůl, olej,

TopRecepty.cz

Obalený lilek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jg5y