Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Listový copánek

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terkabeberka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 9

9

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Těsto rozdělíme na tři stejné pláty (obdélníky), každý plát naplníme jinou náplní (nuttela, džem, kompotované ovoce-hrušky). Krok 2: Zabalíme do tří stejných ruliček, nahoře spojíme a upleteme copánek který dáme péci na 200°C na 20 minut (dozlatova).

Zveřejněno 14. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Listový copánek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZyy

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Listový copánek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZyy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

výborný nápad,zasloužíš si bod:yes::-K

vypada vyborne. pristi tyden budu v Cechach, tak alespon vim, co budu pect - v UK jsem na listove testo jeste nenarazila. Ale bodik posilam hned :-K

Terezko:-K moc dobrá a rychlá mňamka. Dávám bod:yes: a dovolila jsem si přidat fotku. Chtěla jsem až vychladne pořídit i fotku v řezu, ale bohužel jsem na chvíli odešla a pak už nebylo co fotit:-))

právě jsem upekla, udělala jsem ořechovou, makovou a tvarohovou náplň a je to moc dobré a hezky to vypadá :yes:

tak jsem nemohla odolat a vyzkoušela jsem tento tvůj recept.Děti i já milujeme jakékoli moučníky z listového těsta.Opravdu vynikající,mn'amka:-K:-K:-K.Výborný nápad,je to jednoduché a přitom i slavnostní,:-p:-p:-p.Dávám bodík:yes::-)):yes:

Je to krásné, jednoduché a mě by to nikdy nenapadlo :-8 :yes:

Zapoměla jsem napsat,že pokud budete plnit tvarohem,tak použijte spíš balený v alobalu;-),protože vaničkový je na toto příliš mokrý a má tendence těsto rozmáčet:-(.Jinak fakt doporučuju,je to výborná rychlovka:-p.

Mirčo, parádní copánek:yes: hned bych si dala, asi ho taky vyzkouším:-)) Terko, tak tobě bodík, Mirce :yes:

Terko:-),tak jsem ti přidala pár foteček-kdyby jsi je nechtěla tak písni,smažu je;-) - a moc jsme si s Vojtíkem pochutnali:-p.Plnila jsem povidly,tvarohem a nuttelou:-p.Posílám ti k tomu boďku č.9 a díky za dobrotu:-).

Téda Terezko:-),to je paráda:yes:.Udělala jsi mi svým receptem velkou radost a jsem ráda,že tě tu vidím:-K.A protože zrovna jukám co z listového,tak vyzkouším tvůj copánek;-).
Tak tu beberko vítej a už se na tebe těším:-K.Pa a pusu;-).

Originální a jistě i chutné:-p a 7.bodík Tvůj je:yes:

Terkabeberka:-Kvítej, ať je Ti tu s námi příjemně:-K

Tématické fráze:
copánky z listového těsta, copánek z listového těsta, cop z listového těsta, copy z listového těsta, povidlove copy z listového těsta, listové těsto nutela, listovétěsto s ovocem, listový cop, slané copánky, listove testo a nutella, cypanek, listové copánky, jak se dela copanek, copanek s listoveho testa, cop z listov ého listového těsta, cop z listového listového těsta, copánky z listového těsta s povidly, copánky s nutelou, listove těsto a nuttela, listovy cop s nutelou

Suroviny:
těsto listové, nutella, džem, hrušky zavařené

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu