Sušená uzená kotleta
Sušené maso je v obchodě poměrně drahé. Pokud vlastníte sušičku, je snadné, si vyrobit takové maso doma. Dobře usušené maso poznáte tak, že když na něj ze dvou stran zatlačíte, tak se nám v polovině rozlomí.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sušená uzená kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og5L
Moje poznámka
Sušená uzená kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og5L
Nejnovější recepty
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 9 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno před 13 hodinami
Jahodová palačinková roláda
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno 10. 6. 2025 18:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 1 hodinou
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 5 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 6 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 6 hodinami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
MonkaF před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Jindriskas před 7 hodinami
Cikánské řízečky
HaKos před 9 hodinami
Bramborová polévka s tvarůžky
TondaJ před 9 hodinami
Tématické fráze:
sušená kotleta,
domaci susena kotleta,
sušená kotleta recept,
uzená kotleta recepty,
uzená kotleta,
susena kotleta recepty,
recept na susenou kotletu,
sušení uzeného masa,
suseni uzeniny,
sušené uzené maso recept,
uzená kotleta recept,
recept sušená kotleta,
suseni kotlety,
recept na sušené maso v sušičce,
jak susit kotletu,
recept sušena kotlety,
uzene susene maso recepty,
sušené maso z kotlety jak na to,
uzené kotlety,
sušené kotlety
Suroviny:
kotleta,
Komentáře (25)
Milá zlatá, neregistrovaná
Tak mi to nedalo, nechal jsem si nakrájet 20deka masa a vyzkoušel jsem usušit ho:
a) v miklovrnce
Na nejmenší výkon 160W to trvalo 30 sekund, ale rachotu bylo jak při bouřce!
b) na radiátoru
Za dvě hodinky bylo maso "na pepř"
mika59:
Píši o sušení na radiátoru a přeqapily mě 3 věci:
1. Barva
Zakoupené maso bylo narůžovělé a po usušení by ani v růžových brýlích nemělo takovou barvičku jako to vaše na fotečce
2. Čas (teplota)
Topíme na 21°C, teplota topné vody byla 55°C a usušeno bylo za 2 (dvě) hodiny
3. Chuť
Byla FANTASTICKÁ!
Hrušek se neurodilo, trnek se usušila jedna sušírna, tj. 3q ovoce...
Synek říká, zkusme jerky...
No, než klasika, tak tady toto bude asi menší riziko...
K receptu nejsou žádné komentáře.