Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,43 g |
Tuky | 57,36 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 21,96 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2011 12:21
3. 4. 2011 11:31
3. 4. 2011 11:28
3. 4. 2011 11:27
3. 4. 2011 11:15
3. 4. 2011 11:04
3. 4. 2011 10:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 11 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 8 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 8 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
17 nejoblíbenějších polévek, které nás spolehlivě zasytí i zahřejí. Kterou si vyberete?
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Další recepty
Tématické fráze: úprava sušených hub čerstvý špenát recept čerstvý špenát příprava sušených hub sušené houby pod maso sušené houby úprava maso ke spenatu sušené houby polévka sušené houby příprava čerstvý špenát příprava sušené houby do polévky sušený špenát polevka z baby spenatu sušené houby do polévky: úprava sušené houby čerstvý baby špenát recept čerstvý listový špenát příprava recept čerstvý špenát polévka z uzeného masa čerstvý špenátová polévka
Suroviny: maso uzené, hříbky sušené, špenát baby, máslo, mouka hladká, smetana ke šlehání, česnek, bylinky polévkové, pepř, sůl
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
7 názorů