Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 127 kJ / 30 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrůlku nasypeme uvařenou rýži (může být klidně i už studená), přilijeme mléko tak, aby byla všechna rýže ponořená, nasypeme vanilkový cukr (případně ještě cukr krystal, pokud chceme kaši sladší), promícháme a necháme prohřát.
Krok 2: Jakmile se z kastrůlku začne kouřit, začneme bez přestání promíchávat až do zhoustnutí.
Krok 3: Na talíři posypeme skořicovým cukrem nebo podle své chutě.
Zveřejněno 15. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá rýžová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vVMX
Moje poznámka
Rychlá rýžová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vVMX
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 33 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 10 hodinami
Tématické fráze:
rýžová kaše,
rrychla dyzova kaae,
recept na rýžovou kaši
Suroviny:
rýže,
mléko,
cukr vanilkový,
cukr krystal
Komentáře (5)