Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 127 kJ / 30 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrůlku nasypeme uvařenou rýži (může být klidně i už studená), přilijeme mléko tak, aby byla všechna rýže ponořená, nasypeme vanilkový cukr (případně ještě cukr krystal, pokud chceme kaši sladší), promícháme a necháme prohřát.
Krok 2: Jakmile se z kastrůlku začne kouřit, začneme bez přestání promíchávat až do zhoustnutí.
Krok 3: Na talíři posypeme skořicovým cukrem nebo podle své chutě.
Zveřejněno 15. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá rýžová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vVMX
Moje poznámka
Rychlá rýžová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vVMX
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 50 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 5 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 6 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 10 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 11 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 12 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 12 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 13 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 13 hodinami
Tématické fráze:
rýžová kaše,
rrychla dyzova kaae,
recept na rýžovou kaši
Suroviny:
rýže,
mléko,
cukr vanilkový,
cukr krystal
Komentáře (5)