Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 945 kJ / 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,38 g |
| Tuky | 1,81 g |
| Vláknina | 15,31 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 40,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mražené ovoce vložíme do nádoby. Jahody překrojíme na půl, limetky a citron na půl kolečka, vše vložíme do nádoby i s natrhanými lístky máty. Zalijeme vodou a řádně promícháme, nakonec přidáme led.
Množství surovin je do 5,5 l nádoby.
Množství surovin je do 5,5 l nádoby.
Zveřejněno 2. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující letní limonáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3q6
Moje poznámka
Osvěžující letní limonáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3q6
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 16 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 16 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka
Sahula před 1 hodinou
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 1 hodinou
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 3 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 3 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 6 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 6 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 6 hodinami
Suroviny:
jahody čerstvé,
limetka,
citron,
ovoce lesní,
máta,
voda
Komentáře (1)