Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 068 kJ / 5 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,86 g |
Tuky | 451,37 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 567 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 180,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jemně nastrouháme Margot tyčinky a přidáme ostatní sypké suroviny - mouky, cukr a prášek do pečiva.
Krok 2: Pak přidáme mléko, olej, vejce, smetanu a promícháme.
Krok 3: Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy (pekáčku, plechu) a vložíme do trouby vyhřáté na 180°C. Pečeme cca 30-40 minut.
Krok 4: Hotovou vychladlou buchtu můžeme ozdobit čokoládovou polevou.
Zveřejněno 8. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepková Margot buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/px4N
Moje poznámka
Bezlepková Margot buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/px4N
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 8 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 3 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 5 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 6 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 7 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 8 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 10 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 10 hodinami
Suroviny:
jizerka,
moučka kokosová,
cukr třtinový,
prášek do pečiva,
mléko,
olej,
smetana ke šlehání,
vejce,
tyčinky
Komentáře (2)