Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Margot buchta pečená v remosce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

14. 1. 2022 15:15

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Recept je pro větší remosku Grand o průměru mísy 32 cm.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 026 kJ / 3 113 kcal
Bílkoviny55,72 g
Tuky80,12 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 409 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy532,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Marie Svarcova

15. 1. 2022 09:53

:-)<3<3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, čokoláda margot, prášek do pečiva, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, smetana ke šlehání, mléko, mouka hrubá, džem malinový

TopRecepty.cz

Margot buchta pečená v remosce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PXqA