Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 588 kJ / 4 682 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,16 g |
| Tuky | 170,76 g |
| Vláknina | 38,30 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 346 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 697,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celá vejce a cukr ušleháme do husté pěny, přidáme olej, a postupně všechny ostatní suroviny. Nakonec přileji trochu mléka, aby to nebylo moc husté. Těsto se má dát krásně vylít a rozetřít na plech.
Krok 2: Dáme péct do trouby na 160 stupňů.
Krok 3: Po upečení si připravíme polevu. Všechny suroviny dáme do kastrůlku na mírný oheň, mícháme. Během chvilky se ingredience spojí. Polijeme ještě teplý moučník.
Zveřejněno 8. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč od prababičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oM6K
Moje poznámka
Jablkový koláč od prababičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oM6K
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 5 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 3 minutami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 1 hodinou
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 4 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 5 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 6 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
olej,
kakao,
mouka hladká,
mouka rýžová,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
jablko,
oříšky,
mléko,
cukr moučkový,
máslo,
voda,
kakao
Komentáře (1)