Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí perkelt s nudlemi, tvarohem a sýrem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 115 kJ /
745 kcal
Bílkoviny101,98 g
Tuky29,75 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 810 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy16,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na jemno, maso na drobné kostičky. Společně dáme do hrnce, okořeníme kmínem, solí a paprikou, podlijeme trochou vývaru a společně dusíme. Vývarem podléváme průběžně, vždy jen trochu, aby se maso nepřipalovalo. Krok 2: Když je maso měkké, asi po 20-30 minutách, rozmícháme mouku ve studeném vývaru (cca 1/4 l) a omáčku zahustíme. Společně ještě povaříme. Krok 3: Do středu talíře naservírujeme podle návodu uvařené široké nudle, přelijeme omáčkou s masem. Navrch dáme kopeček tvarohu a posypeme nastrouhaným parmezánem a jemně nakrájenou jarní cibulkou.

Zveřejněno 11. 8. 2021

Poznámka autorky Kocmax

Tento a další recepty najdete na: http://www.varimebeztuku.blogspot.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí perkelt s nudlemi, tvarohem a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xYyn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí perkelt s nudlemi, tvarohem a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xYyn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso krůtí, cibule, tvaroh měkký, sýr parmazán strouhaný, paprika sušená sladká, sůl, cibulka jarní, mouka hladká, vývar, nudle široké

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu