Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Maďarský krůtí perkelt se zelím

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 1. 2012 12:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 282 kJ / 1 262 kcal
Bílkoviny107,51 g
Tuky47,39 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,05 g
Sacharidy61,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

malyLibor

16. 5. 2018 17:51

Skvělý recept, fakt dobrota Nikdy by mne nenapadlo dávat do perkeltu tymián, a přitom ho mám rád... a tak dobře tam chutná :yes: Sice jsem neměl po ruce víno, tak jsem podlil troškou vody, a nezahušťoval jsem, protože jí byla fakt troška, a nechtělo se mi do sklepa pro kysané a potřeboval jsem zpracovat hlávkové, ale fakt je to i tak pochoutka :yes:

Karla

30. 10. 2015 08:08

dobrý tip na oběd:-)

1974andrea 1974andrea

27. 2. 2014 21:17

olahok:Tak to byla teda náhoda jak hrom, já to dneska spustila a dali jsme hned odkaz na Pažitku :-D To je dobře, už se těším. A ještě jednou děkuji:-K

olahok

27. 2. 2014 21:07

Andrejko, lovila jsem ve Vašich receptech na "Pažitce" a tak jsem
tu krásu nesmírnou objevila. Mám z toho upřímnou radost a vím, že je za tím obrovské množství práce. Podle Vašich rcp vařím často, máte "naše" chutě. Na blogu je více prostoru pro komunikaci. Tak se těším. Ještě jednou moc a moc gratuluji. Invence Vám nechybí, Váš blog nebude mít o návštěvy nouzi, a proč taky, když je "V kuchni vždy otevřeno", že? Už ten název je tak empatický ... a sympatický:-K:-K:-K

1974andrea 1974andrea

27. 2. 2014 20:53

olahok::-O Jak to že už to víte? Jsem moc ráda, že se vám líbí. Než tam všechno doplním, bude to ještě docela trvat;-) Tak se mi tam taky ozvěte, budu moc ráda:-8:-K
A děkuji moc za zprávu ohledně tohoto receptu:-K

olahok

27. 2. 2014 20:33

Andrejko, děkuji za vynikající rcp, moc jsme si pochutnali. Kvůli našemu bezlepkáčkovi jsem k tomu udělala bzlp bramborové knedlíky. Bylo to moc dobré, jako všechny Vaše recepty - zde i na "Pažitce", ale ten "blog", ten blog ... to je tedy pecka, to jste mě dostala. Úžasné, krása, nádhera. Je dobře, že je "V kuchyni vždy otevřeno".
Obrovská gratulace.:-K:-K:-K:-K:-K

1974andrea 1974andrea

16. 1. 2014 14:16

rebeka:Dorejdila a konečně uvařila, ale že to trvalo:-D:-D Díky Nadi za krásné foto, jsem ráda, že chutná:-8:-K

rebeka rebeka

16. 1. 2014 14:02

1974andrea: tak, Andrej, dorejdila jsem a dnes uvařila... výýýborné:-! lehlé, skoro dietní:-p;-)
bodík už proběhl, dnes jen foto jako důkaz:-K

rebeka rebeka

17. 1. 2012 19:51

1974andrea: nemůžu..nebo co:-?:-//:-D:-D:-D:-D
vymýšlím, co dobrého uvařit, víííš:-?;-):-D

1974andrea 1974andrea

17. 1. 2012 19:32

rebeka:Nadi to jsou papriky;-). A co ty tady pořád rejdíš u toho receptu?:-)):-D

rebeka rebeka

17. 1. 2012 16:09

Andrej..ty tam nemáš rajče:-O:-?:-? to mě šálá můj starý, chybý zrak:-?:-D:-D to jsou papriky:-?

rebeka rebeka

15. 1. 2012 15:28

1974andrea: a víš že jo:-?:-? v pátek přijede vzácná návštěva- dcery stínová tchýně:-D, tak to udělám a jak píšeš..půjde to do PH, heč:-D
Pajaska::-O jáá:-?:-? jako že jsem numero:-?:-O ale to néé..já jsem plachá, nenápadná a vůůůbec se tu nevyskytuju:-8:-D:-D:-D

mysulka mysulka

15. 1. 2012 14:46

:-p hned bych si nabídla;-):yes:

1974andrea 1974andrea

14. 1. 2012 16:47

Pajaska:Já mám taky zelíčko domácí;-)

Pajaska Pajaska

14. 1. 2012 16:26

rebeka:Ty jsi číslo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:yes::yes:
Andrejko,zelíčko je v sudu.Recept vypadá dobře.:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí stehna se zelím perkelt z krutiho masa madarský perkelt krůtí stehno se zelím krůtí guláš se zelím krůtí se zelím kruti tokan krůtí perklet recept na maďarsky perkelt v kuchyni vzdy otevreno maďarský perkelt recept perkelt recept kuřecí perkelt se zelím kruti maso se zelim perkel krutí maso perkelt parkelt tokan z krutiho masa madarské zelí recepty maďarské krutí prsa

Suroviny: stehno krůtí, zelí kysané, brambory, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, cibule, víno bílé, vývar, bobkový list, tymián, jalovec, pepř, koření paprika maďarská, sůl, olej

TopRecepty.cz

Maďarský krůtí perkelt se zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRwk