Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 282 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,51 g |
Tuky | 47,39 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 61,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský krůtí perkelt se zelím
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRwk
Moje poznámka
Maďarský krůtí perkelt se zelím
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRwk
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Tématické fráze:
krůtí stehna se zelím,
perkelt z krutiho masa,
madarský perkelt,
krůtí stehno se zelím,
krůtí guláš se zelím,
krůtí se zelím,
kruti tokan,
krůtí perklet,
recept na maďarsky perkelt,
v kuchyni vzdy otevreno,
maďarský perkelt recept,
perkelt recept,
kuřecí perkelt se zelím,
kruti maso se zelim,
perkel,
krutí maso perkelt,
parkelt,
tokan z krutiho masa,
madarské zelí recepty,
maďarské krutí prsa
Suroviny:
stehno krůtí,
zelí kysané,
brambory,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
cibule,
víno bílé,
vývar,
bobkový list,
tymián,
jalovec,
pepř,
koření paprika maďarská,
sůl,
olej
Komentáře (42)
tu krásu nesmírnou objevila. Mám z toho upřímnou radost a vím, že je za tím obrovské množství práce. Podle Vašich rcp vařím často, máte "naše" chutě. Na blogu je více prostoru pro komunikaci. Tak se těším. Ještě jednou moc a moc gratuluji. Invence Vám nechybí, Váš blog nebude mít o návštěvy nouzi, a proč taky, když je "V kuchni vždy otevřeno", že? Už ten název je tak empatický ... a sympatický
A děkuji moc za zprávu ohledně tohoto receptu
Obrovská gratulace.
bodík už proběhl, dnes jen foto jako důkaz
vymýšlím, co dobrého uvařit, víííš
Pajaska: