Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 324 kJ / 316 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,08 g | 
| Tuky | 7,77 g | 
| Vláknina | 2,70 g | 
| Cholesterol | 30 mg | 
| Sodík | 201 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 42,50 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pomerančové smoothie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7NwO
Moje poznámka
					 
				
Pomerančové smoothie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7NwO
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Losos na másle
Kajkajak před 16 minutami
	
			 
	
	
Chutné vafle
Kolibinka před 58 minutami
	
			 
	
	
Rajská omáčka
prichystalr před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 3 hodinami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 4 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 7 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 7 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 8 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 9 hodinami
						Suroviny:
						
							pomeranče, 
						
						
							banán, 
						
						
							marmeláda pomerančová, 
						
						
							mléko
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (3)