Domácí punčová zmrzlina

jabl.ko Kuchařka:

Moučníky , Nepečené a mražené 1 názor

Přidat další fotografii
43
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Suroviny

3 šlehačky
1 salko
rozinky
rum
punčové aroma
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rozinky překrojit a namočit aspoň na hodinu do rumu.

  2. Šlehačky vyšlehat do tuha, zašlehat salko, punčové aroma podle chuti, přidat namočené rozinky i s rumem.

  3. Případně můžete trochu přibarvit červeným barvivem, chtěla jsem to přibarvit rybízovou marmeládou, ale ta barva byla hrozná.

  4. Přendat do nádoby vhodné do mrazáku a dát zamrazit. Vždy po hodině je dobré promíchat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí punčová zmrzlina

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo