Burgery z trouby
Léto je doslova sezónou grilování a přípravy různých druhů hamburgerů. Víte však, že burger můžete i upéct? Takto připravené hamburgery jsou na povrchu křupavé a uvnitř dokonale šťavnaté. Tak vyzkoušejte a přesvědčte se sami.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 530 kJ / 2 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,38 g |
| Tuky | 143,57 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 506 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,10 g |
| Sacharidy | 75,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgery z trouby
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY26m
Moje poznámka
Burgery z trouby
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY26m
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 5 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 6 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 6 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 7 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 7 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 8 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 8 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 8 hodinami
Suroviny:
bulka,
olej olivový,
maso hovězí mleté,
cibule,
slanina,
paprika sušená uzená,
kmín drcený,
česnek,
cukr,
protlak rajčatový,
sýr,
chutney mangové,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
petrželka
Komentáře (2)