Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčata z grilu - trouby

Grilovaná rajčata jsou skvělým doplňkem každého jídla a nabízejí jednoduchý způsob, jak si vychutnat jejich sladkou a šťavnatou chuť s lehkým nádechem kouře. Tento recept je ideální pro letní grilování nebo jako zdravá příloha k večeři.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

23. 10. 2009 11:08

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie348 kJ / 83 kcal
Bílkoviny2,41 g
Tuky0,48 g
Vláknina3,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,00 g
Sacharidy15,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je to chutná príloha.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

15. 12. 2009 13:51

Ja mám krčah s pohárikmi (majolika), biely s modrými puntíkmi...a mala som kedysi za onhoho času malý (asi na 1 liter) čajníček červený s bielymi...to bola nádhera...

Gabina

15. 12. 2009 12:17

Já mám takovou kávovou soupravu - ještě svatební. Jsou tam malé šálky s talířky na kávu, cukřenka, mlékovka a konvice. Moc jí nepoužíváme, mám ji ve vitríně. Ale řekla jsem si, že se k tomu rajčeti bude hodit ;-) Když syn uklízel myčku a našel ten talířek, říkal: "Kam patří ten Granko talířek?" :-D Jak jsou zblblý z reklamy :-D

Iljusa Iljusa

14. 12. 2009 16:20

Elizo - jsem si myslela, že máš "úchylku" na modré zdobení a ty nakonec jedeš i v červených puntíkách :-D:-D

magdalenka magdalenka

14. 12. 2009 16:11

Puntíky sú vždy rozkošné...odkiaľ asi pochádza tanierik?

Eliza Eliza

14. 12. 2009 11:06

Gábinko, rozkošnej talířek...:-)
Asi ho ukážu Ježíškovi...

Gabina

14. 12. 2009 00:36

Výborné, kořenila jsem čubrikou. Nejdříve jsem pekla zabalené v alobalu, pak nechala pod grilem zapéct:yes:

magdalenka magdalenka

23. 10. 2009 19:08

Bára, ja som paradajky skúšala aj vysmažiť - normálne v trojobale -mesiačky z paradajok. Na želanie dcéry - kvôli jednému krásnemu filmu. Tam sa ale smažili zelené paradajky, ktoré nemám k dispozícii. Piplačka, ale čo už človek nespraví pre potomka, že? ;-)

bara.it bara.it

23. 10. 2009 11:48

Je to par let, co jsem zkusila dat rajcata jen osolena s trochou oleje do trouby - jen tak na zkousku a od te doby se to u nas ujalo.Moc dobre a jednoduche- jen pozor na jazyk vevnitr byvaji hodne horke.:-p Tobe bodik:yes:

spagetka spagetka

23. 10. 2009 11:41

Majdi :-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Iljusa Iljusa

23. 10. 2009 11:11

mám mooooc ráda, promíchám s těstovinkou - mňamka ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rajčata v troubě grilované rajče rjcata na grilu rajčata z trouby zapečená rajčata na grilu grilovani rajcat gril v troubě grilovane rajcata grilovana rajcata v troube rajata na grilu jidla z trouby jak se griluji rajčata grilovaná rajčata v troubě recept ¨grilovane rajcata v trobe jak grilovat kerikova rajcata grilovaná keříková rajčata recept grilovana rajcata keříková rajčata v troubě rajče z trouby recept na grilované rajčata v troubě

Suroviny: rajče, koření grilovací, sůl, olej

TopRecepty.cz

Rajčata z grilu - trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BNgJ