Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Burgery

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 minut + odležení

60 minut + odležení

2. 12. 2016 09:59

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie5 001 kJ / 1 195 kcal
Bílkoviny200,80 g
Tuky42,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 8,71 g
Sůl21,45 g
Sacharidy3,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept na burgerové housky zde: https://www.toprecepty.cz/recept/50586-housky-rohl...

K masu - nikdy nekupuju mleté maso, je tam kdoví co a dobré jídlo vyžaduje kvalitní čerstvé suroviny, navíc přemíra tuku může způsobit nekompaktnost masové směsi. V receptu opravdu není ani mouka ani strouhanka, to do burgeru nepatří, burger není sekaná a kvalitní maso je dobré i samo o sobě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mirca75

4. 2. 2017 23:02

Hovězí jsem použila plec a v přípravě masa postupovala dle receptu. Maso zůstalo šťavnaté a dobré.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: burger burger recept recept na burger burgr recept na burgery burgery recept burgery burgry burgr recept burger recepty burgr recepty recept burger recept na burgry recepty na burgery houska na burger recept recept na burgr maso na burgery recept burgery recepty housky na burger recepty na burger

Suroviny: plec vepřová, sůl, omáčka sojová, omáčka worcesterová, pepř, olej, houska, salát ledový, rajče, majonéza, feferonka

TopRecepty.cz

Burgery

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jW25