Brambory pečené v soli
Voňavé brambory pečené ve slupce obalené solí jsou skvělé jako samostatné jídlo, nebo je můžeme podávat jako přílohu k masu. Podáváme je plněné máslem a ozdobené trochou šunky s bylinkovým tvarohem.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Brambory pečené v soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJ5Q
Moje poznámka
					
				
Brambory pečené v soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJ5Q
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							šunka sušená, 
						
						
							tvaroh, 
						
						
							cibule, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							mléko
						
					
	
			
	
Komentáře (1)