Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové brambory pečené na hrubé soli

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

29. 8. 2015 10:39

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie980 kJ / 234 kcal
Bílkoviny6,00 g
Tuky0,30 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jsou moc dobré jen tak, nebo jako příloha. Bylinky a jejich množství vybírejte podle své chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Dana61

4. 9. 2015 10:16

taky bych si dala:yes::-D

ywwetta

1. 9. 2015 15:11

:-)

magdalenka

29. 8. 2015 15:47

mika59:keď robím zárezy, priložím varechu -rúčku, zdá sa mi stabilnejšia. (A neprerežem sa naspodok.)

mika59

29. 8. 2015 12:24

Petra: Děkuji ;-)

Petra

29. 8. 2015 12:20

Tak ty jsou naprosto perfektní..... :) A máslíčko musí být, jinak by to tak dobře neklouzalo do krku... :) Opravdu se vám to povedlo, super... :)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené brambory pečené grenaille pečené brambory grenaille grenaille brambory grenaille recepty z brambor pečené brambory recept bylinky na pečené brambory brambory na soli pečené grenaile grenaille brambory recepty pečené brambory recepty brambory v soli brambory recept co jsou grenaille brambory brambory s bylinky pecena brambora grenaille pečené pecene brambory s bylinkami pečený brambor

Suroviny: brambory, sůl hrubá, bazalka čerstvá, rozmarýn, tymián, šalvěj, koření oregáno, petrželka, olej olivový, slanina

TopRecepty.cz

Bylinkové brambory pečené na hrubé soli

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lPBV