Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 980 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkové brambory pečené na hrubé soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPBV
Moje poznámka
Bylinkové brambory pečené na hrubé soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPBV
Nejnovější recepty
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 9 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno 9. 7. 2025 08:42
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno 9. 7. 2025 08:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 6 minutami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 19 minutami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 36 minutami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 1 hodinou
Okurková polévka
jarpos před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 2 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 2 hodinami
Americké čokoládové cookies
Vendula Vágnerová před 4 hodinami
Česneková kuřecí prsíčka v sýrové, smetanové omáčce
wimra před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
pečené grenaille,
pečené brambory grenaille,
grenaille,
brambory grenaille,
recepty z brambor,
pečené brambory recept,
bylinky na pečené brambory,
brambory na soli,
pečené grenaile,
grenaille brambory recepty,
pečené brambory recepty,
brambory v soli,
brambory recept,
co jsou grenaille brambory,
brambory s bylinky,
pecena brambora,
grenaille pečené,
pecene brambory s bylinkami,
pečený brambor
Suroviny:
brambory,
sůl hrubá,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj,
koření oregáno,
petrželka,
olej olivový,
slanina
Komentáře (6)