Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 392 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 8,47 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,96 g |
Postup přípravy
Krok 1: Banán rozmačkáme vidličkou, zasypeme cukrem a přidáme máslo. Na nejvyšší výkon chvíli pootočíme v mikrovlnce. Promícháme a před podáváním posypeme skořicí a ozdobíme ovocem.
Zveřejněno 3. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karamelová banánová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMq1
Moje poznámka
Karamelová banánová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMq1
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 2 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 3 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 3 hodinami
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 3 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 3 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 6 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 6 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 6 hodinami
Tématické fráze:
banánová pomazánka,
banánová sladká pomazánka,
banánová pomazánka smáslem,
bananova pomazanka recepty,
recept na karamelovou pomazanku,
recept banánová pomazánka,
pomazanka bananova,
domácí karamelová pomazánka,
domácí karamlová pomazánka,
banánová pomazánka recept,
banánová jídla
Suroviny:
banán,
cukr hnědý,
skořice,
máslo,
Komentáře (5)