Moje poznámka
Moje první kniha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A78
Moje poznámka
Moje první kniha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A78
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 9 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 15 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 4 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 5 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 7 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 8 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 8 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 8 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 8 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 8 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 8 hodinami
Tématické fráze:
kniha na recepty,
kniha k promoci,
dort k promoci,
marcipánová kniha k promoci,
recept marcipan na knihu k promocím,
moje první recepty,
jak se dělá kniha,
kniha recepty,
kniha-moje recepty,
moje první kuchařka,
jak se dělá dort otevřená kniha,
recept na dort kniha k promoci,
jedlý papír na promoci,
dort otevřená kniha maslovy,
mojekniha.cz,
maslovy krem pod jedly papir,
kniha recepty marmelády,
recenze knih,
kniha receptů,
jedlý papír recept
Suroviny:
korpus,
krém máslový,
marmeláda rybízová,
marcipán,
Komentáře (10)
400 ml mléka dáme do hrnce, přidáme cukr a přivedeme k varu, ve zbylém studeném mléku rozmícháme řádně metličkou mouku a pudink a vlijeme do horkého mléka a za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Poté odstavíme a do kaše dáme kaštany a omegu, zamícháme a necháme zchladit. Vychlazené vyšleháme do hladkého krému, ve druhé míse vyšleháme změklé máslo. Poté obě směsi vyšleháme dohromady.
je opravdu výborný