Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařená majonéza

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

22. 10. 2010 02:13

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 264 kJ / 1 258 kcal
Bílkoviny15,62 g
Tuky130,10 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol851 mg
Sodík231 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy5,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pozn.: Je to rodinný recept a do salátu na svátky nedávám kupovanou majonézu, ale tuto.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

jana

4. 12. 2012 16:49

vařenou majonézu jsme dělaly v restauraci v létě protože normální se dělat nasměla ta se rychle kazila;-)

zizala

6. 12. 2011 20:23

Pavli, tuhle majonézu si ukládám, líbí se mi to dochucení:yes: Nějak jsem ji vloni přehlédla :-8

Pajaska

19. 1. 2011 21:25

Terezko,moja,moc děkuji za přidání fotky.:-)):-)):-K:-K

Pajaska

22. 10. 2010 17:38

Děvčata,moc vám děkuji.Hlavně, aby chutnala.To dochucení už je, ale na vás všech.Nelze to přesně určit.Já krom moučníků skoro nic nevážím a nemůžu říct ,kolik přesně čeho.Doladit chuť už musí každý zvlášť.:-*
Bibinko,to je svatá pravda.Babči uměly vařit z ničeho,levně a přesto chutně!!Ale zase je fakt,že měly kvalitní suroviny,to se nám o tom dneska může jenom zdát.Domácí vajíčka od volně puštěných slepic,krmených zrním,trávou ,to je nesrovnatelné.Nechci to tu zaspamovat,dalo by se o tom povídat.....;-):-)

Anna Kocikova

22. 10. 2010 17:20

Také se mi líbí;-)+6:yes::-p

Bibinka

22. 10. 2010 15:03

Pajasko, to se mi opravdu líbí a pak, naše babičky byly MOC šikovné, tak věřím tomu, že to vyjde fajn. Dávám ti 5.boda:yes:

Pajaska

22. 10. 2010 12:11

AniCiz,já také dělám několik druhů majonéz.Vejce a olej je rychlovka,dělává se i z mléka a oleje.Toto je jiná verze a nám chutná nejvíc,ale dá to trošku práce,to ano.Dělávala to už moje babička.Dřív se majonéza nedala tak snadno koupit jako dnes.;-):-K

pilatova35

22. 10. 2010 11:25

Určitě je dietnější než klasika - není tady tolik oleje!!:-D

AniCiz

22. 10. 2010 09:05

já dělám z celých vajec a šlehám,nebo i v mixeru..bez vaření..:yes:

srettka

22. 10. 2010 08:19

takto podobně to mám u receptu i já, viz
http://www.toprecepty.cz/recept/9260-bramborovy-sa...
a je to suprový,dobře znám a dělám:-p:-p takže jasný bod;-):yes:

spagetka

22. 10. 2010 08:13

Přesně tak dělám taky a někdy i používám lák a olej z nakládaných hub :-p:yes:

Suvicka

22. 10. 2010 07:44

Vyzkousim, verim, ze bude dobra. +1 :yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: majonéza z vařených vajec vše o vaření recepty majonéza recept domácí majonéza vařená domácí majonéza z vařených vajec vařená domácí majonéza domácí vařená majonéza varena recept na majonezu domácí majonéza z vařeného vejce recept na vařenou majonézu majoneza ve vodní lázni recepty na majonézu recept majonéza majonéza domácí bez vejce domácí majonéza bez vajec majonéza domácí vařená majonéza z vařeného vejce domácí majonéza ve vodní lázni majonéza z vařených vajec recept

Suroviny: žloutek, olej, hořčice plnotučná, sůl, pepř, cukr, lák z okurek

TopRecepty.cz

Vařená majonéza

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3wg4