Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát Rimini

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 547 kJ /
370 kcal
Bílkoviny14,98 g
Tuky14,79 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 37 mg
Sodík 466 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy39,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata nakrájíme na menší kousky, šunku na čtverečky, cibuli na kostičky, mozarelu natrháme v ruce na kousky, olivy překrojíme napůl. Krok 2: Dáme do mísy, přidáme sůl, pepř a oregáno, zakápneme olejem a balsamikovým octem a promícháme. Krok 3: Kdo má rád jemnější chuť, přidá si podle chuti trošku cukru. Krok 4: Salát jíme s čerstvou bagetou, nebo jako přílohu k masu.

Zveřejněno 23. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát Rimini

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ql83

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát Rimini

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ql83

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Právě připravuji na zítřek oslavu a vidím v náhodných receptech tenhle salátek. Tak mi došlo, že vlastně nemám připravenou zeleninu k masu. Už si ho píšu a zítra ho hned vyzkouším, moc se mi zalíbil :-p:yes:

Salátek byl moc dobrý :-) jen nám válela v lednici feta, tak jsem ji použila místo mozzarelly :)

Mnam tohle já můžu! vypadá mnamkově!Letí bodík!:-p;-):yes:

:yes::yes::yes:+2.

...tak to bych určitě mohla :-p:yes:

Tématické fráze:
co je mozarela, mozarela salat, saláty na oslavu, risini recept, salát mozarela, salát s balsamikovým octem, risini, salát na oslavu, rajsky salat, mail odcec.rimini.it loc:cz, recept mozarela, risini recepty, rajský salát s octem, mozarela recept salat, mnamkove salát recept, rajčata mozarela, saláty mozarela, salát pro oslavu, riini salát recept, recepty na mozarelu

Suroviny:
rajče, cibule, sýr mozzarella, olivy s paprickou, šunka, olej, balsamico, koření oregáno, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu