Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyčinky Surimi smažené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LgxA
Moje poznámka
Tyčinky Surimi smažené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LgxA
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 12 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 12 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 12 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 7 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 9 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 10 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 10 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 11 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 12 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 13 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 14 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 14 hodinami
Tématické fráze:
smažené krabí tyčinky,
surimi recepty,
surimi,
krabí tycinky smažené,
recepty ze surimi tyčinek,
krabí tyčinky složení,
surimi recept,
obalované krabí tyčinky,
rybi tycinky recepty,
rybí tyčinky recept,
jak připravit krabí tyčinky,
úprava krabích tyčinek,
recept surimi,
rybi tycinky,
smazene krabí tyčinky recepty,
úprava surimi tyčinek,
jak upravit krabi tycinky,
surimi v testicku,
tyčinky surimi-recepty,
krabí tyčinky v těstíčku
Suroviny:
tyčinky surimi,
sýr eidam,
mouka,
vejce,
pivo světlé,
koření,
olej
Komentáře (7)
P.Štěpnička píše, že tyhle tyčinky jsou tresčí maso, napuštěné krabím výtažkem. A jakákoliv tepelná úprava z tyčinek "kraba" vytáhne, takže pak baštíme "obyčejnou" tresku......