Postup přípravy
Krok 1: Bagetu pokrájíme na plátky, které namočíme na několik hodin do horchaty.
Krok 2: Plátky obalíme v ušlehaném vejci a prudce osmažíme v horkém oleji.
Krok 3: Necháme okapat a posypeme cukrem a skořicí.
Zveřejněno 4. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladké topinky z horchaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Rm
Moje poznámka
Sladké topinky z horchaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Rm
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 9 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 19 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 9 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 10 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 11 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 12 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 13 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 15 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 16 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 17 hodinami
Tématické fráze:
topinka se skořicí,
chatny na topinky,
www moucnik sachor,
skoricove topinky,
topinky tradicni,
recept na sladkou topinku,
sladné topiny,
jak udělat sladkou topinku,
co na sladkého na topinky
Suroviny:
horchata,
bageta,
vejce,
olej,
cukr,
skořice
Komentáře (22)
Ještě bych dodal že je to tradiční velikonoční španělský dezert zvaný Torrijas (čte se torichas), ale místo horchaty se používá ochucené mléko se skořicí a cukrem.
Výslovnost tady:
http://cs.forvo.com/word/horchata/#es
autorka by nám mohla napsat, jak se to čte
A ona je to nová zajímavost