Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mufiny s čokoládou

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Madlenka1

Snadný

Suroviny

Porce: 20 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 737 kJ /
4 956 kcal
Bílkoviny78,54 g
Tuky228,43 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 529 mg
Sodík 452 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy606,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vyšleháme vejce s olejem a cukrem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do pečiva a rum, prošleháme. Nakonec opatrně vmícháme čokoládu. Pečeme 20 minut na 170°C.

Zveřejněno 13. 10. 2010

Poznámka autora Madlenka1

Je to velmi jednoduchý recept, lze přidat kakao, kokos nebo ořechy.

Výborné jsou i s kousky ovoce, dávám kompotované broskve, které ubrouskem osuším a nakrájím na kousíčky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mufiny s čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQxD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mufiny s čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQxD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (33)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Musím recept pochválit. Mufinky byly moc dobré, kluci se oblizovali a chtějí po mě další várku. Takže tento recept bude velice často pečený. :-K<3????

Upečeno z poloviční davky mufiny s čokoládou na vaření.

Dnes jsem dělala, dovnitř jsem dala malinu a lžičku oříškového krému. Jsou moc dobré a sladké akorát (a to moc nesladíme)...
Hlavně dětem moc chutnaly, určitě nedělám naposledy...:yes::-K

Vyzkoušela jsem je, jsou výborné. Příprava rychlá a jednoduchá, z uvedeného množství přesně 24 kousků. Do půlky jsem dala doprostřed kus čokolády a do druhé míchanici s kakaem. Moooc dobré. Děkuji za recept. :-K

Výborný :yes: přidávám k oblíbeným :yes:

Rychlé a výborné

Dobrý den všem. Musím říct, když jsem to těsto zadělala, moc jsem tomu nevěřila. Přišlo mi to moc řidké. Upečené se mi ale mufiny zalíbily a když jsem jeden ochutnala,(normálně tyhle věci nejím) SUPER !!!!
Proč jsem to pekla, když to nejím? Pro vnučku :yes: :-8 :-K

Dělám podle vašeho receptů na všechny možného způsoby a vždycky se po nich jen zapráší. Dnes jsem přidala kakao a ozdobila bílou rýží. Přidám fotku.:yes:

Vynikající recept !! Přidala jsem do každého košíčku místo čokolády malou lžičku nutely jako náplň a mufiny byly famózní :-p :yes:

vyskousim a pak dam vedet jak dopadly:-*sarkalippmannova@seznam.cz

Tak mufiny už mám v troubě :-);-) Jsem zvědavá jak se mi povedou,ale už se na ně mooooc těšíme :-));-)

výborný recept :yes: vyzkoušela jsem a jsou výborné

Supet recept, rycklovka bez vytahovani vahy a decka je velmi rychle likviduji :-D

Recept je opravdu skvělý. Před chvílí jsem je dopekla a hned se snědli.

Tématické fráze:
super mufiny, mufiny jednoduche, mufiny recepty, mufiny, muffiny s čokoládou, mufiny s čokoládou, mufiny recepty s čokoládou, rychlé mufiny, recept na mufíny, recept na čokoládové muffiny, domácí mufiny, recept na muffiny s čokoládou, jednoduché mufiny, čokoládové mufiny, recepty na mufiny, cokoladove muffiny recept, recepta na mufiny, dobre mufiny, mufiny recept, recepty mufíny

Suroviny:
vejce, olej, cukr krupice, cukr vanilkový, mléko, mouka polohrubá, rum, prášek do pečiva, čokoláda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu