Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,00 g |
| Tuky | 28,30 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 220,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme těsto. Necháme ho asi 30 minut odpočinout.
Krok 2: Poté ho rozválíme na plech a necháme ještě chvilinku kynout (asi 10 minut).
Krok 3: Potřeme kečupem, posypeme pizza kořením a podle chuti obložíme tím, co máme nejraději.
Krok 4: Posypeme sýrem a pečeme asi při 200°C.
Dobrou chuť!
Dobrou chuť!
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza mňam
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAPA
Moje poznámka
Pizza mňam
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAPA
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí pica,
pica recept,
recept pica,
recept na picu,
pizza mnam,
na kolik stupnu se peče pizza,
pica na plech,
recepty pica,
na kolik stupnů péct pizzu,
jak se dělá pica,
na kolik péct pizzu,
pica recepty,
na kolik se pece pizza,
pečeme picu,
recepty na picu,
vareni pica,
jak se peče pica,
pizza v troubě,
italská pica,
na kolik stupnů pečeme pizzu
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
olej,
voda,
sůl,
kečup sladký,
koření pizza,
salám,
sýr strouhaný
Komentáře (13)
jste skvělá kuchařka.
K receptu bych jen doplnila, že je dobré těsto vyválet hodně tenké a péct aspoň na 200°C. Pak je pizza křupavá. Ale i v Itálii jsem se setkala s pizzou tzv. buchtoidní (těsto je pórovité a vyšší než vrstva náplně).
(dnes som mala voľný len menší plech,takže je trochu moc vysoká