Čaj na ledvinový kámen
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 519 kJ / 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Užívat 14 dní až 3l denně, později 4-6 šálků týdně až do vyčištění.
Do šálku jen polévkovou lžíci směsi.
Do šálku jen polévkovou lžíci směsi.
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čaj na ledvinový kámen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gX2r
Moje poznámka
Čaj na ledvinový kámen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gX2r
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 2 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
čaj na ledviny,
caj ledviny,
vrbice bílá,
čaj pro ledviny,
fotka na kámen,
domácí ledvinový čaj,
vrbice caj,
jak pripravit truskavec,
kamen caj,
ledviny caj,
čaj.na.ledvinove.kameny,
čaj na ledviny recept,
příprava ledvinového čaje,
truskavec recept,
bylinkový čaj ledvinový,
vrbice bílá čaj,
recept na caj z truskavce,
co užívat u ledvinových kamenů?,
bylinkový čaj na ledviny,
ledninový čaj
Suroviny:
přeslička,
vrbice bílá,
truskavec,
měsíček
Komentáře (2)