Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 564 kJ / 6 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,76 g |
Tuky | 387,92 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 2,13 g |
Sodík | 883 mg |
Sůl | 2,91 g |
Sacharidy | 604,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobouk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkL3
Moje poznámka
Klobouk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkL3
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 11 minutami
Kuře na paprice
Kajkajak před 29 minutami
Tažený štrúdl
Majkaa před 34 minutami
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 39 minutami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Prakva před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 3 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 4 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 5 hodinami
Tématické fráze:
dort klobouk,
klobouk jako dort,
dort jako klobouk,
dětský dort klobouk,
dort klobouk postup,
jak udelat klobouk,
jak upect dort klobouk,
korpus na klobouk,
sterkowski,
recepty jak klobouk,
klobouk dort,
klobouk recept,
recept na klobouk,
dětské dorty klobouky,
dorty jako klobouk,
dort dětský klobouk,
jak na dort klobouk,
jak udelat z těsta klobouk
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
citron,
máslo,
tvaroh,
cukr,
marmeláda meruňková,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo gelové,
Komentáře (11)