Plněné portobello klobouky

veganotic Kuchařka: veganotic

Dietní recepty , Veganské 2 názory

Suroviny

4 větší portobello žampiony
2 větší stroužky česneku rozmačkané
150 g tofu natural
2 lžíce rajského protlaku
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce oleje
1 lžička oregána
1 lžička tymiánu
1/2 lžičky chilli papričky
3 lžíce sušeného droždí
50 g vegan sýru (Tavenýr, VeganLine apod.)
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 190°C.

  2. Portobello oloupeme a vyřízneme jim nohy (mushroom violence!).

  3. Na trošce oleje dozlatova osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli.

  4. Do misky dáme tofu, protlak, sojovou omáčku, sušené droždí, olej, osmahnutou cibulku a vegan sýr.

  5. Obsah misky rozmačkáme vidličkou do hrudkovité konzistence.

  6. Klobouky z vnější strany natřeme trochou oleje, vnitřek naplníme tofu směsí a také jí potřeme olejem.

  7. Dáme do trouby a pečeme přibližně půl hodiny, podle velikosti a "masitosti" žampiónů.

  8. Podáváme ihned.

Poznámka

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 223 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněné portobello klobouky

Tématické fráze: plněné portobello recepty plněné portobello portobello recepty žampiony portobello recepty veganské portobelo plněné portobelo mletým masem portobelo plněné portobello mletym masem plněné žampiony vegan portobelo veganske recepty vegan plněné žampiony portobello portobello plněné mletým masem plnene zampiony portobello portobello recept portobello s mletým masem portobello plněne masem plněné portobelo recepty portobelo plněné mletým masem plnene portobello vegan