Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 491 kJ / 2 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,45 g |
Tuky | 169,40 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 328,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, máslo a cukr uhněteme v pevnou hmotu.
Krok 2: Poté přidáme jogurt, kokos, marmeládu a umícháme v nadýchanou a lepkavou hmotu.
Krok 3: Troubu máme předehřátou na 200°C a po lžičkách na plech, který je vyložený papírem na pečení, dáváme hmotu. Pečeme deset minut.
Zveřejněno 20. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké "jahodové" pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pZy
Moje poznámka
Křehké "jahodové" pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pZy
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 minutami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 14 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 39 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 55 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 56 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Tématické fráze:
sněhové pusinky jahodové,
sněhové jahodové pusinky,
jahodové cukroví,
recept na nadychane kokosove pusinky,
malinové sněhové věnečky,
linecké hvězdičky z bílého jogurtu,
snehove pusinky z marmelady,
jahodové placičky
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr krystal,
jogurt bílý,
kokos strouhaný,
jahodová marmeláda
Komentáře (8)