Suroviny
Porce: ...
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 207 kJ / 3 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,81 g |
Tuky | 140,24 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 2,60 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 343,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokokrém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqq2
Moje poznámka
Čokokrém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqq2
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 13 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
čokokrém,
čokokrém na dort,
čokokrém recept,
recept na cokokrem,
čokokrém cukroví recepty,
cokokrem recepty,
proc nedavat cokoladovou polevu do mrazaku?,
čokokrem do cukrovi,
cokokrem na dort recept,
cokokrem do dortu,
cokokrem domaci
Suroviny:
vejce,
máslo,
čokoláda,
kakao,
cukr moučkový
Komentáře (6)
Na tyto řezy mě stačila jedna dávka...roládka je celá dělaná z tohoto krému a pak ta poslední 3 fotka s alginátem,taky ho mám v dortu velvetu,ale zítra ho budu dělat,tak sem pak dám fotečku,jak se to dělá,z kolika vajec se nedá přesně určit,jak píšeš,neubírala jsem nikdy vejce ani ho nijak nevážila,prostě ho dělám tak,jak je napsán,ale můžeš ho dát do mrazáku,vydrží i na příští dort.Já jej mám od kamarádky s tímhle postupem a tak to taky dodržuji...
rozkrojím korpus,dám si do zdobícího sáčku krém a už jen kroužím,žádné patlání nožem,je to rychlejší,a pak taky přesnější,jen malá vychytávka.Polevu mám odsud od sretky,je vynikající,jinou už nedělávám www.toprecepty.cz/recept/20161-hebka-husta-cokoladova-poleva/