Postup přípravy
Krok 1: Listové těsto rozválíme na tenko, na něj rozmažeme pomádu na pizzu, na ni položíme po celé ploše šunku, salám (já volila vysočinu), posypeme kukuřicí a sýrem, vložíme do předehřáté trouby na 170°C a pečeme cca 1 hodinu. Před koncem přidáme zbytek nastrouhaného sýru a přidáme i parmazán. Můžeme podávat. Kdo má rád, ať pokape kečupem.
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8rV
Moje poznámka
Pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8rV
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 11 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 15 minutami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 42 minutami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 14 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 14 hodinami
Tématické fráze:
pizza listové těsto,
pomáda na pizzu,
pizza na listovém těstě,
listové těsto pizza,
pizza v listovem teste,
pizza z listového těsta,
pizza z listového těsta,
listová pizza,
pizza kuřecí v listovém těstě,
pizza margareta,
pizza listové,
pizza s pršutem,
lis na pizzu,
piza margareta,
recept na pizzu na listovem teste,
listové těsto na pizzu,
pizza recept listové těsto,
recept na pizzu margareta,
piizza priprava,
testé na pizzu
Suroviny:
těsto listové,
kečup sladký,
šunka,
salám,
kukuřice,
sýr eidam,
parmazán
Komentáře (6)
Péci ale listové při 170°C a pizzu péci hodinu, je hovadina na druhou...
Ale minimálně by měl být název pizza v uvozovkách, jak tu na jiném místě u podobné zhovadilosti v názvu, požaduje jedna ťopka