Smetanové rizoto se špenátem

Dadula Kuchařka: Dadula

Ostatní 5 názorů

Suroviny

rýže (2 sáčky)
listový špenát
parmazán
špetka muškátového ořechu
sladká kukuřice
žampiony
česnek
sůl
cibule
pepř
uzené maso
smetana
bílé víno
vývar
máslo
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit rýži klasickým postupem (já ji vařila ve vodě s bujónem a chvíli před dovařením dolila 1 dcl vína).

  2. Mezitím si na pánvi rozehřejeme trochu másla, vše osmažíme na pánvi, přidáme mezitím uvařený špenát (já raději listový) a uvařenou rýži, smetanu. Chvíli opražíme a podáváme posypané parmazánem (nebo sýrem typu parmazánu).

    Vše dle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Smetanové rizoto se špenátem

  • jarda Kadic jarda Kadic

    spagetka: ten recept je tady už déle ,než 3 roky.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Chybí přesnější určení množství surovin a i např., jaké uzené maso.
    Rčení "podle chuti" nevypovídá o kvalitě receptu.
    Co osmažím? Kukuřici? Žampiony? Kolik? Smetany kolik?

    Odpovědět

  • Fefča Fefča(neregistrovaná)

    Jako ve skupině bezmasitá jídla je položka : uzené maso. Nejake gastronomicke porno? :)

    Odpovědět

  • Dadula Dadula(autorka receptu)

    Já ho víc neměla :-8

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Podle ingrediencí to může být hodně chutné, jen to masíčko moc nevykukuje;-(, toho bych si dala víc, jinak:yes:2

    Odpovědět

Tématické fráze: rizoto se špenátem smetanové rizoto se žampiony smetanove rizoto s zampiony smetanové rizoto s kuřecím masem žampiony na smetaně se špenátem recept špenátové rizoto se smetanou smetanový špenát špenátové rizoto s kuřecím masem smetanové ryzoto špenátové rizoto rizoto s kuřecím masem a špenátem smetana se špenátem rizoto špenát smetanové špenátové rizoto ryze se spenatem a smetanou špenátové smetanove rizoto parmazánové rizoto risoto se špenátem rizoto se spenatem recept špenátové rizoto s parmazanem