Postup přípravy
Krok 1: Listové těsto rozválíme na tenko, na něj rozmažeme pomádu na pizzu, na ni položíme po celé ploše šunku, salám (já volila vysočinu), posypeme kukuřicí a sýrem, vložíme do předehřáté trouby na 170°C a pečeme cca 1 hodinu. Před koncem přidáme zbytek nastrouhaného sýru a přidáme i parmazán. Můžeme podávat. Kdo má rád, ať pokape kečupem.
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8rV
Moje poznámka
Pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8rV
Nejnovější recepty
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 4 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 22 minutami
Plněné papričky podle mé babičky
Sumaru před 26 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Hanina_ před 55 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným a zeleninou
Janek88 před 1 hodinou
Ciabatta
vobornik.radek před 2 hodinami
Koprová omáčka
pavelale před 4 hodinami
Krupicová kaše z hrubé mouky
bnasincova6 před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 5 hodinami
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 6 hodinami
Tématické fráze:
pizza listové těsto,
pomáda na pizzu,
pizza na listovém těstě,
listové těsto pizza,
pizza v listovem teste,
pizza z listového těsta,
pizza z listového těsta,
listová pizza,
pizza kuřecí v listovém těstě,
pizza margareta,
pizza listové,
pizza s pršutem,
lis na pizzu,
piza margareta,
recept na pizzu na listovem teste,
listové těsto na pizzu,
pizza recept listové těsto,
recept na pizzu margareta,
piizza priprava,
testé na pizzu
Suroviny:
těsto listové,
kečup sladký,
šunka,
salám,
kukuřice,
sýr eidam,
parmazán
Komentáře (6)
Péci ale listové při 170°C a pizzu péci hodinu, je hovadina na druhou...
Ale minimálně by měl být název pizza v uvozovkách, jak tu na jiném místě u podobné zhovadilosti v názvu, požaduje jedna ťopka