Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 620 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,10 g |
Tuky | 19,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 246,81 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ingredience smícháme dohromady a hmotu propracováváme. (Zpočátku si můžete myslet, že se to nespojí.) Propracování je důležité, aby se marcipán nelepil. Vše můžete dělat na pocukrovaném vále nebo folii.
Zveřejněno 4. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krása z marcipánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57WR
Moje poznámka
Krása z marcipánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57WR
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 37 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 41 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 47 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
ryba z marcipanu,
příprava marcipánu,
beruška z marcipánu,
mrkev z marcipánu,
berušky z marcipanu,
aby se marcipán nelepil,
ryby z marcipánu,
jak vymodelovat rybu,
medvídek z marcipánu,
zdobení z marcipánu,
ovoce z marcipánu,
houby z marcipánu,
marcipán příprava,
kuře z marcipánu,
marcipán beruška,
aby marcipán nelepil,
zdobení marcipánu,
marcipán zdobení,
co z marcipánu,
marcipanova beruska
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko sušené,
med,
voda,
olej,
Komentáře (9)