Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ananasovy dezert

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ercicka ercicka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 206 kJ /
766 kcal
Bílkoviny11,45 g
Tuky18,98 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy119,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ananas nakrajame na 1/8-ky (alebo na male kusky) a poukladame do zapekacej misy. Krok 2: Manrarinky olupeme a mozeme (nemusime) nakrajat na kusky a poukladame na ananas. Krok 3: Zltky vymiesame s vanilkovým cukrom a rumom. Krok 4: Z bilekov urobime sneh. Krok 5: Vymiesanymi zltkami polejeme ananas, potom polejeme medom a snehom to vsetko zakryjeme. Krok 6: Zapecieme asi na 200°C, 15 min. pod alobalom a potom este cca. 10 min bez alobalu a bud zvysime teplotu, alebo zapneme cirkulaciu vzduchu. Krok 7: Porcie mozeme ozdobit slahackou a cokoladovou polevou.

Zveřejněno 15. 3. 2009

Poznámka autorky ercicka

Nabuduce pokrajam na male kusky, teraz sme potrebovali pribor, ale stalo to za to. Ta omacka zo zltkov je fantasticka!

Zdroj: Lubo Herko

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ananasovy dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpYz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ananasovy dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpYz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

rebeka: ja to mam rada aj nastudeno :yes: ale obycajne nezostane :-D

ananas mám taky ráda, navíc mám jeden ve špajzu;-):-D
jenom dotaz: je to dobré i studené;-):-?

pricnesrock 26. 11. 2010 21:58
vynikajuce....urobila som to priatelovi na rocne vyrocie. varit neviem, a toto bolo jednoduche a naozaj chutne, pacilo sa:):yes:

:yes:

dobre vypada to divne jak se to dela ale dobre URCITE TO VYZKOUSEJTE VYBORNE:yes::yes::yes::-p:-p:-p;-);-):-):-)

Nezabudni na pomaranc alebo mandarinky ;-) Ale pozor, lebo v tom to rocnom obdobi uz citrusy nebyvaju velmi kvalitne (moje skusenosti)

Už mám nato chuť, škoda že nemám doma ten ananas. Až pojedu do města tak mho hned koupím.

je to na spapanie :-D;-)

je to na pohled hezke ,asi to skusim jake to je??????:-?:-?:yes:

Gabina: uz som to upravila, ten med mi nejako vypadol... myslim, ze by to bol aj jedno, medom sa polieva po zltkach a pred bielkami, ale ked to zamiesas do zltkov, tak sa asi nic nestane :yes:

Med jde taky do žloutkové omáčky nebo až na konec na polití:-?

Ja som tento dezert len skusala, lebo nie je velmi kaloricky a s tym, ze ked to nebude dobre, tak to synator zje, lebo on miluje ananas :-D Ale velmi prijemne nas prekvapil :yes::yes::yes: dokonca ho jedol aj moj muz, aj ked ananas velmi nemusi a tie pecene bielka na vrchu uz vobec. Myslim, ze ho budem robit casto a z troch vajec, ta omacka na spodku je totiz uzasna a ten ananas v nej namoceny nema chybu!!! :yes:

Tématické fráze:
dezert, dezerty recepty, dezerty a moučníky recepty, dezert s ananasem, ananasovy desert, ananas desert, deserty, recepty dezerty, čerstvý ananas recepty, recepty na dezerty, desert z ananasu, dezerty s ananasem, dezerty s fotografiemi, topdezerty, desert recept, top dezerty, dezerty recept, deserty z ananasu, desert s ananasem, ananasové deserty

Suroviny:
ananas, mandarinky, cukr vanilkový, žloutek, rum bílý, med

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu