Den cheeseburgeru
Chutné maso v obležení zeleniny a sýra mezi dvěma půlkami jemné bulky - to je cheeseburger, po kterém se mnohým sbíhají sliny. Historie hamburgeru… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chutné maso v obležení zeleniny a sýra mezi dvěma půlkami jemné bulky - to je cheeseburger, po kterém se mnohým sbíhají sliny. Historie hamburgeru… Číst dál
Paellu řadíme mezi nejoblíbenější jídla španělské a středomořské kuchyně. Pokrm pochází z oblasti Valencie na východním pobřeží Španělska. Existuje… Číst dál
Smaženou rýži si můžete dopřát, pokud dostanete chuť na asijskou kuchyni. Nebo v případě, že jste uvařili rýže hodně a potřebujete ji nějak využít.… Číst dál
Pizza pepperoni je americký druh pizzy, který je proslulý velmi chutnou ingrediencí - pikantním salámem. Název „Pepperoni“ je odvozen od italského… Číst dál
Tou nejdůležitější ingrediencí jsou pekanové ořechy. Ty nasekejte nahrubo. Ne však všechny, některé si uschovejte na zdobení. ¾ hrnku (asi 80 gramů)… Číst dál
Bílá čokoláda je vyrobena z kakaového másla, cukru, sušeného mléka a lecitinu. Často se přidává také vanilka nebo vanilin. V těch kvalitnějších… Číst dál
Jak na ty nejlepší domácí čokoládové tyčinky? Bohatě postačí, pokud domácí čokoládové sušenky obsahují sušenku, náplň a nějakou polevu. Sušenka… Číst dál
Humr na rozdíl od langusty preferuje chladnější vodní prostředí a jeho maso je pevné. Při vaření se humr vkládá hlavou napřed do vroucí vody, což… Číst dál
Quesadilla je tradiční mexický pokrm, jehož základem je tortilla a sýr. Další ingredience mohou být přizpůsobeny individuálním chutím a dostupnosti.… Číst dál
Den vaření má hlavní účel inspirovat a povzbudit každého z nás k objevování něčeho nového. Zkusit nový recept, či novou kuchařskou techniku a… Číst dál
Světový den knedlíků je nejlépe oslavit nějakým tím knedlíkem. A je to také jedinečná příležitost, vyzkoušet něco nového. Vždyť existují desítky… Číst dál
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Pečeme s Ivou: Připravte si se mnou nadýchané i krásně křupavé „žitné“ rohlíky!
Slané pečení podle cukráře Josefa Maršálka: Pizza langoš zavoní romadurem i bazalkou a uchvátí vláčným těstem
Masopust končí, je tu Popeleční středa a s ní čas půstu. Co bychom měli jíst a pít během následujících týdnů? Třeba staročeskou pučálku