Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Hodnocení 80× Kuskus máme hotový rychle, snadno a chutně. Jak ho připravit podle sedmi nejoblíbenějších receptů
15 foto ROZHOVOR: Nepřišla jsem budovat kariéru, říká Kristína Nemčková, která odchází z nejlepší restaurace na světě
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
„Paleo“ dieta v praxi: Neandrtálci lovili pravěké slony, maso opékali na ohni a jedli placky ze semen
Vepřová kýta srolovaná, plněná Májkou a medvědím česnekem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 isindy 45 min
Pomazánka z nivy, tvarohu a nastrouhané pikantní budapešťské klobásy Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Ivace64