Kuskus máme hotový rychle, snadno a chutně. Jak ho připravit podle sedmi nejoblíbenějších receptů
Kuskus připravíme během chvilky. Použití je velmi univerzální, podobné jako u rýže, bulguru nebo těstovin. Stačí ho zalít horkou vodou, posolit, zamíchat vidličkou a nechat 10 minut stát. Pak přidat trochu másla nebo olivového oleje.
Jednoduché vaření s kuskusem
Kuskus je tradiční severoafrické jídlo z pšenice, prosa nebo ječmene. Snadno přijímá chutě a vůně. Nevaří se, pouze zalévá - buď vařící vodou nebo vařícím vývarem či pokrmem. Používá se jako rychlá příloha, připravují se z něho rizota a saláty. Můžeme ho zapékat a přidávat do polévek jako zavářku.
- Bylinkový kuskus sypaný parmazánem
- Kuskus zapečený s cuketou
- Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
- Houbový kuskus
- Kuskus se sušenými rajčaty
- Kuskus se špenátem
- Kuskus à la rizoto
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Snadno a rychle s kuskusem
Někdo na kuskus nedá dopustit, jiný mu zatím nepřišel na chuť. Populární je mezi studenty. Připravit ho můžeme se zeleninou, luštěninami, sýry či masem. Dá se připravit i nasladko - doplníme ho smetanou, ovocem, semínky a ořechy.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 12 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Komentáře