Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šuhajdy maminky Aničky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 1. 2012 12:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 684 kJ / 2 554 kcal
Bílkoviny24,00 g
Tuky172,50 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy221,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od maminky mé kamarádky, šuhajdy takhle děláme už roky - patří u nás k nejoblíbenějšímu cukroví.

Podobné tu máme už párkrát (přidávám do Podobných receptů), ale vždy se - hlavně v "čokoládě" - od receptu maminky Aničky dost liší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

valentain69

14. 12. 2015 20:13

Herta::-Kto sme volakedy robievali s mamou a ta to ma od svojej mamy-mojej babky...dakujem za námet na buduci rok to spravim

Herta

5. 12. 2015 08:13

Ja ich tiež robím, ale namiesto orechov dávam do nich čierne ríbezle.
:-DRíbezle po obratí odstopkujem, umyjem a nechám odkvapkať, po vrstvách ich preložím kryštálovým cukrom a nechám stáť do konca novembra v špajzi. Potom ich zalejem vodkou (1/2 litra na jeden sedemdecový pohár a nechám dva týždne postáť. Potom ich precedím. Scedené ríbezle použijem v šohajdách a precedený likér je super. Ten po troške (denné za malý štamperlík) popíjame cez vianoce ako aperitív. Tento repect mám od svojho strýka a jeho manželky.

Lenchula

19. 2. 2013 21:20

Tak dneska jsem vyzkoušela,je to jednoduché a dobré. Příště jen akorát dám do čokolády méně cukru, na mě to bylo trošku víc sladké. :yes::-)

Lenchula

27. 10. 2012 18:38

Vypadá to úžasně. Určitě vyzkouším. Ty ořechy mají být na prach nebo stačí rozsekat v mixéru? Nemám totiž mlýnek na ořechy. :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 1. 2012 16:52

Moc príma šuhajdy:-p+6:yes:Řekla bych,že ten překrásný andílek je háčkovaný-řetízkové oka,krátký a dlouhý sloupek a po zhotovení naškrobený:-)Je opravdu nádherný:-K:yes:

cathleen cathleen

4. 1. 2012 10:10

Majdula, rebeka: holky :-8 andělíčka jsem dostala od své virtuální kamarádky Daniely...nevím, jakou technikou je dělaný, ale líbí se mi tak moc, že jsem ho chtěla mít na fotce s cukrovím pro zdůraznění vánoc;-)

Majdula

3. 1. 2012 19:15

Šuhajky super ;-) ale ten andílek!!!!Nádherný! To je vlastní práce? Je to technika rišelijé?-nevím jak se to píše :-)Nechtěla bys ho dát do Topkoníčka ?:-K

rebeka rebeka

3. 1. 2012 18:46

hezulinké:-K ale ten andělíček je překrásný:-K:-K:-K:yes:

Bibinka Bibinka

3. 1. 2012 13:13

Cathleen, já to sladké nemusím, to víš, ale taťulda by se pěkně namlsal, má to rád a ledové kaštany zejména;-):-p Dávám ti 2.bod:yes:

zizala zizala

3. 1. 2012 12:49

Ledové kaštany jsou na polevu super :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: suhajdy z ledových kaštanu ořechové šuhajdy háčkovaný andělíček postup háčkovaní andělíčci postup suhajdy rajče net rajče net háčkování háčkovaný andělíček suhajdy recept šuhajky šohajky z ledových kaštanů háčkovaní andílci šuhajdy z kaštanů háčkovaní andělíčci rajče net háčkovaní andílci rajče net fotky 2015 jednoduché šuhajdy háčkovaný andílek dobré šuhajdy rajče háčkování

Suroviny: ořechy strouhané, cukr moučkový, rum, mléko, tyčinka ledové kaštany, tuk ztužený, kakao, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Šuhajdy maminky Aničky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gQzk